franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Nye beredskapskrav 2024

 

Regjeringen har nylig skjerpet beredskapskravene og anbefaler nå alle norske husholdninger å ha mat og vann for syv dager. I denne sammenhengen blir også oppbevaring og beskyttelse av disse beredskapsressursene essensielt. Å ha en safe hjemme kan spille en viktig rolle i å sikre både verdifulle eiendeler og nødvendige beredskapsartikler.

Beskyttelse av beredskapsforsyninger

Når regjeringen oppfordrer til å ha nok mat og vann for en uke, innebærer det også å sikre disse forsyningene mot potensielle farer som brann, vannskader eller innbrudd. Ved å oppbevare deler av beredskapsforsyningene i en safe, kan du sikre at de forblir beskyttet og tilgjengelige under de fleste forhold.

1. Matvarer og medisiner: Spesielt verdifulle eller kritiske varer som medisiner, tørrvarer og andre ikke-fordervelige matvarer bør oppbevares i en brannsikker safe. Dette beskytter dem mot brann, innbrudd og naturskader, som kan være avgjørende i en krisesituasjon.

2. Vann: Mindre vannflasker kan også lagres i en brannsikker safe for å sikre at du har tilgang til rent drikkevann selv om resten av vannforsyningen blir kompromittert.

3. Viktig informasjon: I en krise er det også viktig å ha tilgang til identifikasjonspapirer, verdipapirer og annen viktige informasjon. En brannsikker safe hjelper deg med å oppbevare den viktige informasjonen trygt og lett tilgjengelig.

Regjeringens fokus på beredskap

Regjeringens skjerpede beredskapskrav understreker viktigheten av å være forberedt på uventede situasjoner. Dette inkluderer ikke bare å ha nødvendige forsyninger, men også å sikre disse forsyningene på en trygg måte. Å investere i en safe er en viktig del av en helhetlig tilnærming til sikkerhet i hjemmet. Det gir ikke bare beskyttelse for verdisaker og viktige informasjon, men også for nødvendige beredskapsforsyninger som kan være livsviktige i en nødsituasjon.

 

Referanser: For mer informasjon om regjeringens skjerpede beredskapskrav og hvordan du kan forberede ditt hjem, kan du lese VG-artikkelen (https://www.vg.no/nyheter/i/63zeOL/regjeringen-skjerper-beredskapskravene-ha-mat-og-vann-for-syv-dager) og besøke [Regjeringen.no](https://www.regjeringen.no/no/tema/sikkerhet-og-forsvar/innsikt/matsikkerhet/id2006131/).

Tilbake

Trykk ENTER for å søke